Handboek Mentaal Trainen

Handboek Mentaal Trainen

  • Hoe ontwikkel je met succes nieuwe gewoonten?
  • Hoe kun je spanning beïnvloeden?
  • Wat bepaalt hoe je optimaal kunt presteren?

Het Handboek Mentaal Trainen is een bron van ideeën, een naslagwerk voor dagelijks gebruik voor zowel de (top)tennisser als de trainer/coach die optimale prestaties willen bereiken. Het boek is geschreven vanuit een tennisinvalshoek, maar de oefeningen zijn ook goed te gebruiken voor andere sporten en/of zaken die je in je dagelijks leven tegenkomt. Dit maakt het boek toegankelijk voor een breed publiek.

Dit handboek is gebaseerd op actuele psychologische inzichten, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en praktische ervaring.

Praktische oefeningen
In het Handboek Mentaal Trainen krijg je praktische oefeningen aangereikt hoe je mentale vaardigheden kunt verbeteren en leert toepassen op en naast de tennisbaan. Ook leer je over (onbewuste) mentale strategieën en hoe je deze indien gewenst, kunt veranderen om tot optimale prestaties te komen. boek is gebaseerd op actuele psychologische inzichten, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en praktische ervaring.

Bestellen - Let op "UITVERKOCHT" - Tijdelijk niet te bestellen.

11 + 12 =

Het Handboek Mentaal Trainen wordt na overschrijving van het bedrag van € 34,95 naar het bovenstaande adres verzonden. Vermeld bij de betaling je naam en adresgegevens. Rekeningnummer: NL42RABO0107059169 ten name van Baseline Coaching & Training

Wanneer je het boek op een werkdag voor 15.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog via PostNL verzonden.

Ervaringen

Deelnemers

Deelnemer

-

Deelnemer

-

Deelnemer

-