Aanbod

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Je bent op de juiste plek!

BASeline Coaching en Training heeft een gevarieerd aanbod.
Kijk wat het beste bij jou past.

individueel

Coaching

Met coaching word jij je bewuster van jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren en hoe deze je gedrag bepalen. Coaching stimuleert jouw persoonlijke groei.

individueel

Persoonlijk Succes Programma

Waarom lukt het nou in je wedstrijd niet?! Tijdens de training ging het toch zo goed?! Je maakt de verkeerde keuzes, je wordt boos op jezelf en begint te mopperen.

individueel

Wedstrijdbegeleiding

Wedstrijdbegeleiding is zowel voor de recreatieve als prestatieve tennissers die de ambitie hebben om het maximale uit zichzelf te halen tijdens wedstrijden. Tijdens de wedstrijd worden er diverse filmopnames gemaakt.

voor verenigingen / groepen

Cursus Mentaal Fit

Mentale aspecten spelen een belangrijke rol in het tennis. Een mentaal aspect is bijvoorbeeld het om kunnen gaan met wedstrijdspanning. Veel spelers presteren tijdens een training beter dan tijdens de wedstrijd. 

voor verenigingen / groepen

Clinic Mentaal Fit

Mentale aspecten spelen een belangrijke rol in sport. Een mentaal aspect is bijvoorbeeld het om kunnen gaan met wedstrijdspanning. 

boek

Handboek Mentaal Trainen

Het Handboek Mentaal Trainen is een bron van ideeën, een naslagwerk voor dagelijks gebruik voor zowel de (top)tennisser als de trainer/coach die optimale prestaties willen bereiken.

schema’s / video’s

Conditioneel Programma Tennis

Met de volgende schema’s kun je blijven werken aan je tennisconditie. In deze schema’s zit een logische opbouw van intensiteit, zodat je aan het einde van dit programma fit en voorbereid bent op het tennisseizoen!

individueel / groepen

Tennisles

Waarom ga je tennissen? Het is een ontzettend leuk spel om te leren en te spelen! Behalve dat het ontzettend leuk is om te doen en je dit je hele leven lang kunt blijven doen geeft tennis je ook meer zelfkennis.

Human being management

Workshops & Trainingen

Het goed managen van je energie is essentieel om fit te blijven. Fit zijn betekent niet alleen lichamelijk fit zijn. Het gaat ook om je mentale en emotionele weerbaarheid, het behouden van je energie en in je kracht staan. In deze trainingen leer je
hoe je je energie beter kunt verdelen en hoe je onder hoge werkdruk je energie kunt behouden, om optimaal te kunnen blijven presteren. 

Energy Kick!

www.energy-kick.nl

Het doel van LifeTime Training Centre is om een bijdrage te leveren aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Een plek waar mensen samenkomen om zich te ontwikkelen en de beste versie van zichzelf te worden.

Inspiratie opdoen, jezelf ontdekken, inzichten verwerven of je gezondheid te verbeteren.

LifeTime Training Centre

www.lifetime-trainingcentre.nl

Het programma Innovate yourself is gebaseerd op een volledige aanpak waarbij we aandacht besteden aan 4 pijlers: Mind, Body, Emotions, Spirit. Doel: optimale samenhang van alle pijlers om veerkracht te behouden en te versterken.

Diverse  veerkracht en bewustwording technieken worden ingezet voor elk van deze pijlers.

Innovate Yourself

www.innovate-yourself.nl