Bedrijfsgegevens

bedrijfsgegevens

BASeline Coaching & Training
Decimastraat 32A
2315 HK Leiden
E: info@baseline-coaching.nl
W www.baseline-coaching.nl
T +31617874805
BTWnr NL001466829B21
KVK Leiden 58698191

Missie

Mijn missie is om sporters te begeleiden in het behalen van optimale prestaties. Ik wil persoonlijke ontwikkeling en groei praktisch en toegankelijk maken voor sporters. Om dit te bereiken pas ik inzichten, technieken en tools op het gebied van persoonlijke groei, zelfontwikkeling en sportpsychologie toe. Dit om alles uit je sport en jezelf te halen!

Werkwijze

Ik wil meer dan alleen maar stof overdragen (dat kan ook met het lezen van een boek). Samen met de sporters ga ik een proces aan om de theorie tot leven te brengen. De werkwijze is praktisch en concreet. Centraal staat: Wat heb ik hieraan in de praktijk? Hoe kan ik dit nu of in de toekomst toepassen?

Human being management

Workshops & Trainingen

Het goed managen van je energie is essentieel om fit te blijven. Fit zijn betekent niet alleen lichamelijk fit zijn. Het gaat ook om je mentale en emotionele weerbaarheid, het behouden van je energie en in je kracht staan. In deze trainingen leer je
hoe je je energie beter kunt verdelen en hoe je onder hoge werkdruk je energie kunt behouden, om optimaal te kunnen blijven presteren. 

Energy Kick!

www.energy-kick.nl

Het doel van LifeTime Training Centre is om een bijdrage te leveren aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Een plek waar mensen samenkomen om zich te ontwikkelen en de beste versie van zichzelf te worden.

Inspiratie opdoen, jezelf ontdekken, inzichten verwerven of je gezondheid te verbeteren.

LifeTime Training Centre

www.lifetime-trainingcentre.nl

Het programma Innovate yourself is gebaseerd op een volledige aanpak waarbij we aandacht besteden aan 4 pijlers: Mind, Body, Emotions, Spirit. Doel: optimale samenhang van alle pijlers om veerkracht te behouden en te versterken.

Diverse  veerkracht en bewustwording technieken worden ingezet voor elk van deze pijlers.

Innovate Yourself

www.innovate-yourself.nl