Persoonlijk Succes Programma

Persoonlijk Succes Programma

Waarom lukt het nou in je wedstrijd niet?! Tijdens de training ging het toch zo goed?! Je maakt de verkeerde keuzes, je wordt boos op jezelf en begint te mopperen of misschien zelfs te vloeken. Misschien geef je de wedstrijd wel weg of sta je enorm verkrampt te spelen. Je lijf voelt gespannen aan. Frustrerend want je had toch echt iets heel anders voor ogen hoe je wilde spelen……

Mentale aspecten spelen een belangrijke rol in sport. Een mentaal aspect is bijvoorbeeld het om kunnen gaan met wedstrijdspanning. Veel spelers presteren tijdens een training beter dan tijdens de wedstrijd. Gedachten, gevoel en gedrag hebben invloed op je sportprestaties. Mentale factoren zoals concentratie, motivatie en het omgaan met spanning is gedrag wat je kunt aanleren en kunt trainen om daarmee je tennisprestaties te verbeteren.

Mentale training is effectief als dit als extra training gegeven wordt, naast de bestaande training waarbij je strategisch, tactisch, technisch en fysiek traint.

Mentale training is niet pas nodig wanneer je mentaal vastloopt. Het gaat erom dat je basisvaardigheden aanleert om de baas over je emoties te blijven. De controle over hoe jij je wilt voelen en invloed hebt op je energieniveau, om optimaal te kunnen presteren. Hier heb je niet alleen binnen je sport wat aan, maar ook in tal van andere situaties, zoals privé, school of werk.

BASeline Coaching & Training biedt een persoonlijk succes programma aan waarin je praktische, krachtige technieken aangereikt krijgt die er voor zorgen dat je baseline-vaardigheden kunt inzetten om optimale prestaties te bereiken.

Onderdelen in het persoonlijk succes programma zijn onder andere:

Praktische technieken om gemakkelijk optimale gemoedstoestanden te bereiken.
Hoe je meer keuzevrijheid kunt ervaren wanneer je emotioneel vastloopt.
Hoe je je fysiologie kunt inzetten om te ontspannen of juist meer energie te activeren.
Het uiterste uit je eigen mogelijkheden te halen.
Hoe je controle krijgt over jezelf (gedachten, gedrag en gevoel).
Je aandacht kunnen sturen.
Mentale verbeelding gebruiken om snel tot een gewenste verandering te komen.

Hoe werkt het?

Het persoonlijk sportprogramma bestaat uit 10 sessies van een uur. Naast je sessie van een uur (op of naast de baan) waarbij we werken aan mentale vaardigheden, wordt er ook een terugkoppeling gemaakt naar de ouders (bij jeugdspelers) en trainers. Voor ouders die aanwezig zijn is er de mogelijkheid om na afloop van de sessie te evalueren. Er wordt een kort verslag gemaakt, wat zowel naar de ouders als trainers wordt gestuurd. In dit verslag worden ook eventuele ‘huiswerk’ opdrachten vermeld, zoals het lezen van een bijpassend thema uit het Handboek Mentaal Trainen.
Dit handboek is een naslagwerk voor speler, ouders en trainers en is een waardevolle ondersteuning binnen het programma en zit bij het pakket in.

Naast de sessies (op en naast de baan) is er de mogelijkheid voor wedstrijdbegeleiding. Je gaat aan de slag met je mentale voorbereiding, er worden filmopnames van de wedstrijd gemaakt en na afloop evalueren we de wedstrijd.

Investering persoonlijk succes programma:
€ 825 inclusief btw

Voor wedstrijdbegeleiding bedraagt de prijs € 79 inclusief btw per wedstrijd

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief:
Kilometervergoeding €0,25 p/km
Eventuele catering en locatiekosten

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

Ervaringen

Deelnemers

Deelnemer

-

Deelnemer

-

Deelnemer

-